Velkommen

17-03-2017

DAKOFO generalforsamling 2017

DAKOFO afholdte den 17. marts 2017 generalforsamling på Børsen.

Formanden for DAKOFOs bestyrelse, Torben Christensen, aflagde beretning om aktiviteterne i DAKOFO i det forgange år, hvorefter direktør Asbjørn Børsting og teamchef Claus Saabye orienterede om en række af de hovedemner, DAKOFO havde arbejdet med i 2016.

Der var i år en stor deltagelse fra medlemmerne. Endvidere deltog også gæster fra blandt andet Fødevarestyrelsen, Landbrugs- og Fiskeristyrelsen, Dansk Erhverv, Sammenslutningen af Danske Sortsejere og Landbrug & Fødevarer.

Under beretningerne blev der blandt andet orienteret om høsten 2016, om arbejdet med at sikre kvaliteten af maltbyg, og om eksportmarkederne for maltbyg. Der blev ligeledes orienteret om etableringen af DAKOFOs Maltbygnetværk og om arbejdet med at sikre branchens interesser nationalt og internationalt. Endeligt kunne Torben Christensen berette, at DAKOFO bliver vært for Den Europæiske Varebørs - European Commodities Exchange - i 2021.

Efter generalforsamlingen var der arrangeret en netværksfrokost, hvor gæster og medlemmer havde mulighed for at diskuterer aktuelle emner.

Om aftenen afholdtes den traditionelle Generalforsamlingsmiddag i Børssalen.