Velkommen

05-04-2019

FEFACs præsident på besøg

FEFACs præsident var mandag og tirsdag på besøg i Danmark for at lære mere omkring fiskefoder

 

Mandag og tirsdag den 1- 2. april havde DAKOFO fornøjelsen af at have FEFACs præsident Nick Major på besøg i Danmark. Ligeledes deltog FEFACs generalsekretær Alexander Döring. Formålet med besøget var at se nærmere på de spændende perspektiver der er i forbindelse med dansk produktion af fiskefoder samt aquakultur.

Der blev derfor aflagt besøg hos DAKOFO medlemmerne Aller Aqua og BioMar som begge er verdensførende producenter af fiskefoder. Ligeledes blev der aflagt besøg hos FREA-solutions som producerer udstyr til aquakultur. Besøgene gav anledning til mange nysgerrige spørgsmål og en god dialog imellem virksomhederne og gæsterne, som drog hjem med masser af ny viden og stærke facts til det videre arbejde omkring rammerne for fiskefoder på europæisk plan.

Der blev desuden gode muligheder for dialog imellem DAKOFO og FEFAC-gæsterne omkring væsentlige hovedområder i arbejdet med foder på dansk og europæisk plan.  

 

 

 

Besøg hos FREA-solutions. Fra venstre imod højre ses, generalsekretær for FEFAC Alexander Döring, FEFAC præsident Nick Major, Peter B. Jessen fra FREA samt Ole Christensen fra BioMar.

Besøg hos Aller Aqua. Fra venstre ses, Nick Major præsident for FEFAC, Henrik T. Halken fra Aller Aqua, Alexander Döring generalsekretær for FEFAC og Hans Erik Bylling direktør for Aller Aqua.